IMG_1092_2.jpg

BLIV FRIVILLIG!

Købmanden i Lundeborg er afhængig af, at der er frivillige, som har lyst til at hjælpe til med at få Købmanden til at køre som smurt. Vi er pt. 40 frivillige, som hjælper til i købmanden, men vi kan altid bruge ekstra hænder.

Men hvad indebærer det at være frivillig i købmanden?

De frivillige hænder i Lundeborg Købmand har mange forskellige opgaver, og det er ikke nødvendigt, at man skal være en del af alle opgaver, man vælger helt selv. Den primære opgave som frivillig er at tage vagter i købmanden, så der er folk til at betjene de mange kunder, så vi kan have butikken åben. Andre tager imod varer, gør rent, rydder op, kører på genbrugsstationen, skriver skilte og mange andre små købmandsopgaver.

Hvordan bliver du frivillig?

For at blive frivillig i Købmanden i Lundeborg skriver du en mail til os via formularen forneden, hvor du i emnefeltet skriver "frivillige". Så kontakter vi dig og aftaler nærmere. Du vil altid blive lært grundigt op af en erfaren, og det er helt op til dig selv, hvor længe af gangen, hvor tit og hvor meget du har lyst til at bedrage med. Vil du hellere hjælpe med andre opgaver end at stå bag disken som f.eks. lettere rengøring, opfyldning af varer eller lignende, så er du mere end velkommen i vores frivilligfælleskab. Det er sjovt og hyggeligt, og vi har brug for lige netop dig! 

Introdage i oktober 2021:

Kom ind og få en kop kaffe og en uforpligtende snak med en af Købmandens frivillige.

introdage oktober 2021.jpg

KONTAKT OS

Tak for din besked!

IMG_2259.jpg