IMG_1092_2.jpg

BLIV FRIVILLIG

Købmanden i Lundeborg er afhængig af at der er frivillige som har lyst til at hjælpe til med at få Købmanden til at kører som smurt. Vi er pt. 40 frivillige som hjælper til i købmanden, men vi kunne godt bruge nogle ekstra hænder i købmanden. 

Men hvad indeholder det, at være frivillig i købmanden tænker du nok?

De frivillige hænder i Lundeborg Købmand har mange forskellige opgaver og det er ikke nødvendigt, at man skal være en del af alle opgaver, man vælger helt selv. Den primærer rolle som frivillig er at tage vagter i købmanden, så der er folk til at betjene de mange kunder og så vi kan have butikken åben. Andre tager imod varer, gør rent, rydder op, kører på genbrugsstationen, skriver skilte og mange andre små købmandsopgaver.

Hvordan bliver du frivillig?

Det koster 500 kr. Som éngangsbeløb at blive medlem af foreningen til Købmanden i Lundeborg. Det giver indflydelse og stemmeret på generalforsamlingen

For at blive frivillige i Købmanden i Lundeborg skriver du en mail til os via. formularen forneden, hvor du i emnefeltet skriver "frivillige". Så skal vi nok i samarbejde finde ud af det.

KONTAKT OS

Tak for din besked!

IMG_2259.jpg