top of page
IMG_1812.JPG

HYLDEMETER

Hos Købmanden i Lundeborg er det muligt at sælge dine egne varer. Det kan f.eks. være unikt kunsthåndværk, lokale specialprodukter, håndlavede plejeprodukter, vin etc. Det er det, vi kalder hyldemeter. Hyldemeter betyder, at du lejer en hylde hos Købmanden for 100 kr. + moms om måneden og selv bestemmer, hvilke varer du vil sælge, og hvad de skal koste. Varerne skal bare passe ind i Købmandens koncept. 

Ud over lejen på 100 kr. + moms om måneden, betaler du 20% af din salgspris til Købmanden, når du sælger noget. De resterende 80% af salget er dit. Der afregnes hver måned, hvor du får tilsendt en mail med omsætningen.

Når du lejer en hylde indgår du en kontrakt med købmanden, indtil du opsiger den til d. 1 i måneden med en måneds varsel. Du står selv for opfyldning af varer og anden pasning af hylden. Købmanden forbeholder sig retten til at opsige kontrakten, hvis hylden misligholdes.

Hvis du synes det lyder interessant og ønsker at høre mere om at leje en hylde hos Købmanden, kontakter du Hanne Hegaard på e-mail hannehegaard@gmail.com eller tlf. nr. +45 28948977 eller bruger kontaktformularen nedenfor. Så finder vi ud af det sammen.

KONTAKT OS

Tak for din besked!

IMG_1808.JPG
bottom of page